Tidligere arrangementer

15/6 – 20/7 2023 havde vi sommerudstilling i Stalden med lokale kunstnere. Åbent hver dag kl 14-20.

___________________________________________________________________________________________________

OFFENTLIGE FOREDRAG I NATURVIDENSKAB

Foredrag efterår 2022, tirsdage kl. 19-21.

27. sep. Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling. Ved geolog Minik Rosing.

4. okt. Kvantefysikken – atomernes vilde verden. Ved kvantefysiker Klaus Mølmer.

25. okt. Søvn og immunforsvaret. Ved neurofysiolog Birgitte Rahbek Kornum.

1. nov. Vores urolige klode. Ved geofysiker Bo Holm Jacobsen.

15. nov. Fagre nye genetiske verden. Ved genforsker Jacob Giehm Mikkelsen.

22. nov. Datalogien i din lomme. Ved datalogerne Kaj Grønbæk og Kasper Green Larsen.

Der er fri entré til foredragene.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet. – NU OGSÅ FRA LANGDALGAARD.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut, hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål, der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Du kan kun opleve foredragene, mens de afholdes og kun på de lokationer, som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet. Spørgsmål, kommentarer eller andet kan sendes til ofin@au.dk.

__________________________________________________________________________________________________

“POP-UP CAFÉ” på Langdalgaard i efterårsferien.
Vi holder ekstra åbent tirsdag og torsdag kl. 12 – 16. Her tilbyder vi et stykke legendarisk smørrebrød, som kaldes en Orø-mad. Denne udsøgte spise har tidligere haft stor succes på Orø og kaldes også en snapsemad.
Derudover tilbyder vi et udvalg af sandwich, crêpes med is og lidt andet godt til kaffen.
Fredag har vi som sædvanligt pizzaer på aftenmenuen. Så kig ind til Langdalgaard og nyd lidt fritid i vores hyggelige rustikke lokale. Kh Elise og Svenne.

____________________________________________________________________________________________________

PAUL & PETER BANKS PÅ LANGDALGAARD

Fredag d. 23. september kl. 20 danner caféen i den gamle hestestald rammen om hvad, der meget vel kan blive din hyggeligste og mest inspirerende koncertoplevelse i år.
Far og søn optræder med et varieret program bestående af egne sange, amerikansk folk og enkelte afrikansk inspirerede numre.

Paul Banks har været et populært og toneangivende navn på den danske musikscene i over 40 år. Han er kendt som en virtuos guitarist, sanger samt sangskriver, og hans letgenkendelige spillestil har haft indflydelse på flere generationer af danske akustiske guitarister. Han har udgivet 15 albums i eget navn og modtaget adskillige priser. Desuden har han optrådt med mange kendte kunstnere som for eksempel Hanne Boel, Sebastian, Jan Toftlund, Alberte, Kim Larsen, Fessors Big City Band, Pia Raug og mange, mange flere. Og han har medvirket på omkring 100 albums.
Peter Banks er en fremragende banjospiller og sanger, som også skriver smukke sange. Han dimitterede i 2015 fra Rytmisk Musikkonservatorium – som den første (og foreløbig eneste) med banjo som hovedinstrument. Han optræder bl.a. med sin egen trio TWANG, der har udgivet to albums, og den svenske rootsmusiker Svante Sjöblom. Han har medvirket på adskillige CD’er, blandt andet faderens ”Grace” fra 2008 og ”Blackberry Wine” fra 2013. Han interesserer sig for de ”klassiske” amerikanske stilarter bluegrass og oldtime, der spilles på 5-strenget banjo, men han har desuden stor kærlighed til afrikansk og arabisk musik, som han inkorporerer i sit spil bl.a. ved hjælp af en båndløs banjo.
Der udbydes kun 30 billetter til denne intimkoncert. Pris 160 kr. Du kan sikre dig en billet allerede i dag ved at ringe til Elise på 50 92 81 08
OBS! Koncertgæster, der ønsker at spise pizza før musikken, bør forudbestille dem samtidig med billetkøbet.

____________________________________________________________________________________________________

Vinsmagning på Langdalgaard
Lørdag den 23. juli 2022 kl. 20:00
Pinot Noir smagning

”Pinot Noir er en gadepige af en vinstok at være. Med nærmest kvindelig underfundighed sætter denne druesort både vindyrkere, vinproducenter og vindrikkere grå hår i hovedet. Den giver os mareridt, forjætter med lejlighedsvise glimt af de rigdomme, den gemmer for de utrættelige, men nægter hårdnakket at lade sig tæmme.” Denne beskrivelse er fra Jancis Robinson’s bog Druer og Vin. Et voldsomt udlæg – en lidt mere positiv beskrivelse (hvis man Googler ’Pinot Noir’) er:
Klassisk europæisk Pinot Noir er ret lys i farven, den er aromatisk og har dybde. Vinen har en delikat syre-sødme-balance og en mild bitterhed. Smagen er ofte af lyse, røde bær. Den tager godt imod fadlagring – men med risiko for at overdøve dens fine aromaer med for meget træ.
I forhold til rødvine lavet på Cabernet Sauvignon og Syrah, er Pinot Noir-vine lyse og lette i både krop og farve. I smagen er vinen utrolig sensuel, hvilket skyldes dens smidige, silkeagtige tekstur og dens aromatiske toner af røde frugter og skovbund.
Det lyder som noget, vi må undersøge. Det vil vi gøre ved en Pinot Noir smagning på Langdalgaard, hvor vi smager franske, østrigske og tyske versioner af Pinot Noir. I øvrigt kalder østrigerne den ofte for Blauer Burgunder – mens tyskerne som regel bruger betegnelsen Spätburgunder.
Vi skal smage 8 vine, som giver os et dybere kendskab til denne drue, som for de fleste er toppen af poppen blandt vine i Verden.
Pris for smagningen vil være 250 kr.
Tilmelding via tlf. 30 25 54 64, ring eller sms, eller via mail til arrangement@langdalgaard.dk

_____________________________________________________________________________________________________

Portvinssmagning på Langdalgaard
fredag d.18/2 kl. 20:00

Portvinsentusiasten Anders Christiansen, der driver hobbyvirksomheden portvinsoplevelser.dk i Holbæk, vil denne aften give os en indføring i portvinens verden samtidig med, at han serverer udvalgte smagsprøver.

Anders, der i 2015 opnåede den ære at blive optaget i det portugisiske portvinsbroderskab, importerer direkte fra tre små såkaldte quintaer i Dourodalen, hvortil han også arrangerer rejser. Pris 225 kr. – tilmelding foregår ved at ringe eller sende en sms til 30 25 54 64. Gennemførelsen af arrangementet forudsætter mindst 12 deltagere.

Hvis man ønsker at spise pizza før portvinssmagningen, er det en meget god idé at bestille bord i god tid.

____________________________________________________________________________________________________

Musikalsk underholdning på LANGDALGAARD lør. 25/9-21
TS Høeg & PO Jørgens
Lørdag den 25. september holder LANGDALGAARD almindelig lørdagsåbent for sidste gang i indeværende sæson. Kl. 13-19 serverer vi som sædvanligt lækre crêpes, vin og øvrige drikkevarer.
Alle gæster vil desuden fra kl. 16.30 have en unik mulighed for at blive underholdt af det musikalske makkerpar TS Høeg & PO Jørgens.

Forfatteren, saxofonisten og performeren TS Høeg har, samtidig med en vægtig forfattervirksomhed, gennem årene rejst i både ind- og udland som solo-entertainer samt optrådt i adskillige musikalske sammenhænge.

PO Jørgens, som spiller på trommer og percussion, er ud over at værre producer i eget studio blandt andet også leder af gruppen Global Guaranty Orchestra.

Disse to erfarne herrer spiller sammen egne finurlige kompositioner, der er kendetegnet ved særligt repeterede improvisationsformer. Så publikum kan se frem til en eftermiddag med en overraskende blanding af humor og avantgardemusik.

____________________________________________________________________________________________________

Mia Christina Broe Jakobsen udstiller i galleriet på Langdalgaard 14/8 – 23/10 lør. & søn. kl. 13-17

Sangen indefra

Mia Christina Broe Jakobsen maler sange. Ikke nogen vi kender, men naturens sange i skoven, i mennesker og alle andre steder. Vores længsel mod naturen i en tid, som er blevet afskåret mere og mere fra den, skaber et mystisk forhold. Hvordan forbinder vi os med naturen på ny, når den naturlige og på mange måder uskyldige tilknytning for længst er forsvundet? Og hvordan hører vi stilheden, når vi lever i larm?
Mia Christina Broe Jakobsen er mag. art. og arbejder som billedkunstner og kulturformidler. Hun maler mest med olie og fotograferer. Indimellem dukker andre udtryksformer også op som digte, tegning, glasmaleri og alt muligt andet. Centralt i tematikken står forholdet til naturen, som hun opholder sig meget i og arbejder med på flere måder.

____________________________________________________________________________________________________

Mirja Klippel & Alex Jønsson
Koncert på Langdalgaard fre. d. 20/8 kl. 20.00
Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.
Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som årets sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver. Med sit seneste album, Slow Coming Alive, føjer hun atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.
Med sin faste medmusiker Alex Jønsson drager hun publikum ind i et organisk og atmosfæriske univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.
Koncerten er en del af en sommerturné til danske småøer og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.
Entre´ 50 kr – Billetter reserveres via sms på nr 30 25 54 64 eller købes på dagen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rosé-smagning på Langdalgaard

Lørdag d. 19/6 kl.15.30 tilbyder vi igen vinsmagning, og denne gang vil der blive fokuseret på rosé. Vores entusiastiske og erfarne vinmand Jens Hede vil præsentere i alt 5 vine.

Vinsmagningen vil bestå af følgende:

Vore to rosévine, som vi har fast på vinkortet:
1. ROSÉ ZWEIGELT, BRÜNDLMAYER, KAMPTAL, Østrig
2. ROSÉ, TODBJERG VINGÅRD ved Aarhus, Danmark BIO

Og tre sommergæster:
3. LE ROSÉ GAUL, MATHIAS GAUL, Pfalz, Tyskland
4. FRÄULEIN ROSÉ VON DÖBLING, MAYER AM PFARRPLATZ, Wien, Østrig
5. BLAUFRÄNKISCH ROSÉ, ROTWEINGUT IBY, Horitschon, Mittelburgenland, Østrig, BIO
+ en overraskelse

Pris: 100 kr. – Det vil være muligt at betale på dagen, forudsat at der er plads, men hvis du vil være sikker på at deltage, gøres følgende:

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk eller sms til 30255464 og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, sender vi en bekræftelse.

PS. Da arrangementet foregår indendørs, skal deltagere kunne forevise coronapas eller negativ test, der højst er 72 timer gammel.

_____________________________________________________________________________________________________

Sankt Hans på Langdalgaard

Vi vil gerne byde velkommen til alle, der måtte have lyst til at fejre midsommer på Langdalgaard.

Koncepter er følgende: Vi tænder op i grillen, laver bål og sørger for dej og pinde til snobrød. Susanne Bram sætter sig ved klaveret og skaber den helt rigtige stemning.
I medbringer jeres egen picnickurv med grillmad, som I tilbereder og spiser på gårdspladsen. Derefter bager børn og barnlige sjæle snobrød over bålet, og der hygges.

Arrangementet er således gratis, vi opfordrer dog til, at man ikke medbringer egne drikkevarer, men i stedet køber dem i caféen. Vi har blandt andet specialøl og udsøgte vine til meget venlige priser. – Der vil også være mulighed for at købe økologisk softice fra Hansen Is.

Send venligst en sms til 30 25 54 64, hvis du eller I har lyst til at deltage, så vi ved hvor mange grill, der skal tændes op i.

Det er sommer, og det bør fejres! Så vel mødt på farmen.
Elise & Svenne

____________________________________________________________________________________________________

KunstPåOrø

Aktiviteter i forbindelse med udstillingen i Stalden på Langdalgaard
22. maj til 18.juli 2021

6. juni kl. 15;
Ole Olesen holder foredrag om kunst

19. juni fra kl. 13 til 14;
Orøkoret afholder korweekend, hvor det er muligt for besøgende at lytte med –
begge dage i dette tidsrum.

20. juni fra kl 13 til 14;
Orøkoret øver sammen med musikere

26. juni kl 14 til 16;
Crepesjazz – swing og jazz standarder v/
Susanne Bram´s trio
Ole Olsen bas
Jørgen Fjeldstrup trommer
Susanne Bram piano

10.juli kl 14 til 16;
Pop/rock,folk
Susanne Bram`s kvartet
John Vand bas
Benni Jørgensen guitar/vokal
Chris Hansen trommer
Susanne Bram piano

11. juli kl. 15;
Ole Nielsen fortæller Orøhistorie

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ole Olesen holder foredrag om kunst

I forbindelse med kunstudstillingen i Stalden på Langdalgaard
Næsbyvej 13 4305 Orø

Foredrag om kunst
Ole Beuchert Olesen
Søndag d. 6. juni kl 15

Ole Beuchert Olesen, organist, musikhistoriker, foredragsholder, har virket som organist ved flere kirker, herunder Orø kirke. Siden 1972 har Ole fungeret som nationalmuseets orgelspecialist.
Ole Olesen er et engageret menneske med stor viden og indsigt i de temaer, der optager ham … og så er han en underholdende formidler!

Bestyrelsen for KunstPåOrø.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Levende musik på Langdalgaard Kristi Himmelfartsdag

Vi glæder os til torsdag d. 13/5 at servere crepês og drikkevarer for vore gæster.
Fra kl. 17:00 vil kvartetten ”Olsen, Rosdahl og Lange” spille på gårdspladsen, og repertoiret er sange fra den store amerikanske sangbog.

Kærligheden til roots, singer-songwriter, west-cost, soul og country mærkes tydeligt i gruppen, hvor ingen er frontfigur, men rollerne og instrumenterne skifter fra det ene nummer til det næste. På sætlisten er der materiale af John Mayer, Ryan Adams, John Martyn, John Moreland, Grant Lee Buffalo, Simon & Garfunkel, Carleen Carter, James Bay mv.

Lyt evt. her:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vinsmagning på Langdalgaard

Lørdag d. 8/5 kl. 19.30 vil vores kyndige vinmand Jens Hede præsentere og servere restaurantens nye vine, som alle er af egen import. Vi skal smage på både bobler, hvid, rosé og rød.

Vinsmagningen vil bestå af følgende:

1. GRÜNER VELTLINER SEKT, SZIGETI, Gols, Burgenland, Østrig
2. GRÜNER VELTLINER TERRASSEN, BRÜNDLMAYER, Kamptal, Østrig BIO
3. RIESLING MONOPOL, WEINGUT MAXIMIN GRÜNHAUS, Mosel, Tyskland
4. ROSÉ ZWEIGELT, BRÜNDLMAYER, KAMPTAL, Østrig BIO
5. CUVÉE CLASSIC, JOSEF IGLER, DEUTSCHKREUTZ, Burgenland, Østrig
6. CUVÉE W1, WALDSCHÜTZ, Wagram, Østrig
7. BLAUFRÄNKISCH CHEVALIER, IBY, Horitschon, Burgenland, Østrig BIO

Pris: 125 kr. – Det vil være muligt at betale på dagen, forudsat at der er plads, men hvis du vil være sikker på at deltage, gøres følgende:

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk eller sms til 30255464 og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, sender vi en bekræftelse.

PS. Da arrangementet forgår indendørs, skal deltagere kunne forevise coronapas eller negativ test, der højst er 72 timer gammel.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik med FAZE`N`MIR

Lørdag d. 1/8 kl. 18.00

 

 

Maden

Fra kl. 18.00 serveres der to valgfrie crepes fra menukortet per person. Hertil kan købes udsøgte vine fra henholdsvis Østrig, Italien, Tyskland og Danmark samt specialøl fra Hornbeer.

Musikken

FAZE`N`MIR, som også optrådte på Orø Midsommerdage i 2017, underholder fra kl. ca. 20.30. Hvis vejret tillader det, vil koncerten eventuelt foregå udendørs. Duoen består af sanger, pianist og billedkunstner Mir samt sanger og guitarist Henrik ´Faze`, der i mange år har været aktiv primært på den danske folk/blues scene.

De to musikere trækker på både det nordiske og amerikanske tonesprog, og de mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående blå. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

For yderligere information og musikeksempler se følgende: www.fazenmir.com eller søg på www.youtube.com

Det praktiske

Der udbydes i sagens natur kun et begrænset antal billetter, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail.

Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 200 kr. per person.

 

Velkommen til en hyggelig sommeraften på farmen.

 


OBS: Dette planlagte arrangement (23/5) måtte desværre udskydes pga. corona. Det kommer senere, og der kommer igen gang i arrangementerne, men vi må vente på grønt lys fra myndighederne og derefter planlægge.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mad & Musik med FAZE`N`MIR

Lørdag d. 13. juli kl. 18:00 2019

MUSIKKEN

Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR. Mir Bredberg Weber, sanger/pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. Henrik ’Faze’ Nybo, sanger/guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues-scene.

Musikerne startede samarbejdet efteråret 2015 og har siden skrevet og arrangeret eget materiale. FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå. Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

Duoen har trods dens korte levetid høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog. FAZE’N’MIR har i de forløbne år spillet mange liveevents på spillesteder, caféer og festivaler i Danmark og Sverige.

 

FAZE`N`MIR består af

Mir Bredberg Weber: vokal, piano, harmonika

Henrik ’Faze’ Nybo: vokal, dobro, banjo, guitar

Find dem på YouTube, FB og www.fazenmir.com

 

MADEN

Aftenen begynder kl. 18:00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes.

Der er følgende varianter af fyld i en madpandekage:

  • laks med fødestuvet spinat og tomat
  • oksekød, skinke eller kylling – alle med ost, salat, dressing og krydderier
  • ratatouille med frisk mozzarella, rucola, krydderier og dessing

Dessertpandekagen er fx med is, banan, chokolade og Grand Manier.

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det, og det er også muligt at tilkøbe ekstra.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser!

Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

  

DET PRAKTISKE

Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk, og oplys fulde navne på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 200 kr. per person.

 Velkommen til en fantastisk musikoplevelse!

 

__________________________________________________________

 

Mad & Musik med

RIKKE PIP & STUERENT

 

Hvis du kun skal til én koncert i år, så forslår vi Rikke Pip & Stuerent på Langdalgaard lørdag d.15/6-19 

 

De smukke og vedkommende tekster og det særdeles velspillende band med sangeren Rikke som det naturlige midtpunkt er ganske enkelt en lise for sjælen! Så snyd ikke dig selv for en afslappende og stemningsfuld aften på Langdalgaard.

Rikke Pip & Stuerent har rødder i Hornsherred. Gruppen spillede første gang på Orøs skønne Midsommerdage i 2017. De skriver selv deres sange, som handler om alt fra udflytterliv, palleværksted, rævesoveri og alt det nære. Musikken er akustisk, ”stueren”, hyggelig og tilbagelænet.

 

BANDET består af:

Rikke – vokal/ukulele/guitar.

Jesper – Guitar/kor.

Jakob – bas/percussion/melodika.

Thomas – percussion/melodika/mundharpe

Der er links til videoer på https://www.facebook.com/pipstuerent/

     

MADEN

Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes.

Der er følgende varianter af fyld i madpandekage:

  • laks med fødestuvet spinat og tomat
  • oksekød, skinke eller kylling – alle med ost, salat, dressing og krydderier
  • ratatouille med frisk mozzarella og rucola

Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Manier.

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser!

Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

 

 

DET PRAKTISKE

Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay- nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 250 kr. per person.

 

Velkommen til hvad, vi tror, kan blive sommerens bedste musikoplevelse!

 

 

_____________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

Musik til maden

Niku fra Albanien er igen på besøg på Langdalgaard. Han vil sidde og jamme i restauranten, mens vi laver pizza fredag den 7/6 kl. 17-20 samt lørdag i åbningstiden, som er kl. 13-19, hvor vi serverer sunde crêpes og søde crêpes. I anledning af pinsen har vi også åbent søndag den 9/6, ligeledes kl. 13-19, og her kan man igen nyde de fine toner og kendte sange. Det er muligt at ønske en sang, hvis man kan ‘ramme’ en sang, som han kender.

Her sidder Niku så og spiller fredag aften, mens der er gang i pizzaerne over disken.

____________________________________________________________

 

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik-arrangement med Susanne Bram & Michael Phillipsen

Lørdag d. 11. maj byder vi igen på lækre pandekager efterfulgt af glad musik og sang.

 

MADEN – Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crepês. Der er følgende varianter:

– Laks med fødestuvet spinat og tomat
– Oksekød, skinke, kylling eller ratatouille med ost, salat og krydderier
– Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

MUSIKKEN – Ca. kl. 20.00 er der koncert med Susanne Bram & Michael Phillipsen, og tilhørerne kan glæde sig til et genhør med kendte sange fra forskellige genrer så som viser, ballader, swing og blues.

SUSANNE, der bor på Orø og har været leder af Orø-koret siden dets start i 2013, spiller klaver og synger. Hun har tidligere været medlem af et bluesband samt et jazzorkester og leder i dag en swingtrio. Hun har desuden komponeret musikken til ”Som en Orø solnedgang”, som er indspillet på CD af Danmarks Radios Pigekor.

MICHAEL bor i Karrebæksminde og ud over at synge, spiller han flere instrumenter, især guitar og fløjte. Han har dyrket folkemusikken i mange år og været aktiv i revyerne i Næstved og Karrebæk.

Duoen ”Susanne & Michael” begyndte deres musikalske samarbejde sidst i 1980’erne, hvor de blandt andet spillede til revy og cabaret sammen. Lørdag d. 11/5-19 vil repertoiret blandt andet bestå af sange af så forskellige kunstnere som Bjørn Afzelius, Sebastian, John Lennon og Leo Mathisen.

DET PRAKTISKE – Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag! Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay- nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 165 kr. per person.

Kom og oplev en hyggelig forårsaften med sang og musik på Langdalgaard!

______________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

LANGDALGAARD og AMFORA VIN inviterer lørdag d. 27. april kl. 18.00 til en spændende aften med god stemning og fremragende smagsoplevelser.

Sammenkomsten i de rustikke lokaler vil bestå af vinsmagning ved Flemming Nielsen fra Amfora Vin ledsaget af Elises stenovnsbagte pizzaer og rosmarinbrød samt sunde snacks.

Der bydes på vinoplevelser fra Frankrig, Italien og Østrig bestående af både bobler, hvidvin og rødvin. Det endelige vinprogram vil fremgå af et opslag senest en måned før.

Pris for arrangementet er 250,- pr. person. Antallet af billetter begrænser sig til 20 stk.

For mere information samt tilmelding og betaling kontakt:

flemming@amforavin.dk / tlf. 60661030

Velkommen til en munter og lærerig aften!

 

Vinprogram – Pizza & Vin lørdag D. 27.april 2019

1 Toscana/Corsini: Vino Spumante Rosato, 100% Sangiovese

2 Languedoc/Domaine Montrose: Chardonnay 2016

3 Østrig/Eisenbock: Kamptal DAC, Grüner Veltliner „Alte Rebe“ 2017

4 Rhône/Domaine Verquiere: Côtes du Rhône 2016

5 Toscana/Corsini: Birillo, Maremma Toscana IGT 2016

6 Toscana/Corsini: Chianti Classico Riserva “Cortevecchia”, 2015

7 Languedoc/ Domaine des Creisses: Les Creisses 2017

8 Rhône/Domaine Verquiere: Vacqueyras 2015,

Pris pr. person: 250,- Betaling til Amforavin på 3409-1178 6804

 

_______________________________________________

 

DESVÆRRE AFLYST!

Mad&Musik-arrangement med The Mountain Men.

Lørdag d. 13. april byder vi på god mad og en inspirerende musikoplevelse.

————————————–
MADEN – Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes. Der er følgende varianter:

– Laks med fødestuvet spinat og tomat
– Oksekød, skinke, kylling eller ratatouille med ost, salat og krydderier
– Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier

Der er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

MUSIKKEN – Ca. kl. 20.00 er der koncert med MOUNTAIN MEN, der netop (febr. 2019) har udgivet albummet IN LUMSÅS, som er mixet i Salvig på Orø.
Musikken fås på LP, og kan også aflyttes digitalt via diverse streamingtjenester.


Mountain Men

 

Deres musik kategoriseres ikke let, men indeholder elementer af både folk, country og syrerock. Det er som en blanding af The Dubliners og Velvet Underground!
Eller som de selv udtrykker det: Et countryband, som ikke spiller country.

Bandet består af forsanger og guitarist Jakob Myrhøj, Kristian Hoffman på banjo og guitar, Balder H. Brüsch på forskellige gøglerinstrumenter og Johny Udgaard på percussion.

Se indspilningen af åbningsnummeret på https://.facebook.com/watch/?v=282459159084868

————————————–
DET PRAKTISKE – Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag! Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi med en e-mail.
Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 225 kr. per person.

Kom og nyd fællesskabet med både gamle og nye venner!

————————————————
Adresse/kontakt: Langdalgaard, Næsbyvej 13, 4305 Orø.
Tlf.: 30255464 eller 50928108

Angående færgeforbindelser, se

www.oestrefaerge.dk og https://holbaek.dk/…/teknik-og-mi…/faergefarten-oroe-holbaek.

 

_________________________________________________________________________________________________________

Mad&Musik på LANGDALGAARD med singer-songwriter CS Nielsen

***LÆS OM KUNSTNEREN NEDENFOR***

Lørdag den 27. oktober byder vi på GOD MAD og en fantastisk MUSIKOPLEVELSE på Langdalgaard i selskab med CS Nielsen.

Aftenen begynder kl. 18.00, hvor der serveres en treretters pandekagemenu. Først med laks og flødestuvet spinat. Dernæst valgfri hovedret, med enten oksekød/ost, salat og krydderier, med kylling/ost, salat og krydderier eller med ratatouille/frisk mozzarella. Desserten består af pandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort her.

Kl. 20.00 underholder sangskriver, sanger og guitarist CS NIELSEN for anden gang i den gamle hestestald. Han har med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser markeret sig som en markant dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken både i ind- og udland. Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tvivl og tro, håb og kærlighed, livets landevej og andre eksistentielle temaer.

Der udbydes kun 30 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 275 kr. per person.

————————————–

OM KUNSTNEREN

CS Nielsen

Pressen skrev blandt andet:

”Danmarks bedste bud på en musiker, sangskriver og sanger, der bærer arven fra navnkundigheder som Johnny Cash og Townes Van Zandt med værdighed i sine rå, upolerede sange.” (Thomas Søie Hansen, Berlingske)

”Samsingen ’Country’ Stig Nielsen synger […] med en autoritet og overbevisning, der, uden at overdrive, vækker mindelser om en ung Johnny Cash. Der er en kæmpe force i de genrer, som han færdes i – fra country til folkeviser og alt derimellem.” (Anders Colg, Soundvenue)

”[D]er synges med en sjælden modenhed og autenticitet, og han skriver endda bedre engelske tekster end størstedelen af de artister, der har gjort musikken til en indbringende levevej.” (Lars Löbner Jeppesen, Gaffa)

”Here we have the best example of Scandinavian Americana since, well … since the last time CS Nielsen put out a record. No contest really; where so many others try and fail, Nielsen makes the endeavor sound so completely effortless, as if it`s exactly what he was born to do.”
(Avi Roig, I`ts a Trap!, US)

Søg efter CS Nielsen på Youtube og lyt selv!

VELKOMMEN TIL EN LIVSBEKRÆFTENDE AFTEN PÅ LANGDALGAARD!

————————————————

Angående færgeforbindelser se:

www.østrefærge.dk og https://holbaek.dk/…/teknik-og-mi…/faergefarten-oroe-holbaek.