Tidligere arrangementer

____________________________________________________________________________________________________

Mirja Klippel & Alex Jønsson
Koncert på Langdalgaard fre. d. 20/8 kl. 20.00
Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.
Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som årets sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver. Med sit seneste album, Slow Coming Alive, føjer hun atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.
Med sin faste medmusiker Alex Jønsson drager hun publikum ind i et organisk og atmosfæriske univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.
Koncerten er en del af en sommerturné til danske småøer og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.
Entre´ 50 kr – Billetter reserveres via sms på nr 30 25 54 64 eller købes på dagen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rosé-smagning på Langdalgaard

Lørdag d. 19/6 kl.15.30 tilbyder vi igen vinsmagning, og denne gang vil der blive fokuseret på rosé. Vores entusiastiske og erfarne vinmand Jens Hede vil præsentere i alt 5 vine.

Vinsmagningen vil bestå af følgende:

Vore to rosévine, som vi har fast på vinkortet:
1. ROSÉ ZWEIGELT, BRÜNDLMAYER, KAMPTAL, Østrig
2. ROSÉ, TODBJERG VINGÅRD ved Aarhus, Danmark BIO

Og tre sommergæster:
3. LE ROSÉ GAUL, MATHIAS GAUL, Pfalz, Tyskland
4. FRÄULEIN ROSÉ VON DÖBLING, MAYER AM PFARRPLATZ, Wien, Østrig
5. BLAUFRÄNKISCH ROSÉ, ROTWEINGUT IBY, Horitschon, Mittelburgenland, Østrig, BIO
+ en overraskelse

Pris: 100 kr. – Det vil være muligt at betale på dagen, forudsat at der er plads, men hvis du vil være sikker på at deltage, gøres følgende:

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk eller sms til 30255464 og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, sender vi en bekræftelse.

PS. Da arrangementet foregår indendørs, skal deltagere kunne forevise coronapas eller negativ test, der højst er 72 timer gammel.

_____________________________________________________________________________________________________

Sankt Hans på Langdalgaard

Vi vil gerne byde velkommen til alle, der måtte have lyst til at fejre midsommer på Langdalgaard.

Koncepter er følgende: Vi tænder op i grillen, laver bål og sørger for dej og pinde til snobrød. Susanne Bram sætter sig ved klaveret og skaber den helt rigtige stemning.
I medbringer jeres egen picnickurv med grillmad, som I tilbereder og spiser på gårdspladsen. Derefter bager børn og barnlige sjæle snobrød over bålet, og der hygges.

Arrangementet er således gratis, vi opfordrer dog til, at man ikke medbringer egne drikkevarer, men i stedet køber dem i caféen. Vi har blandt andet specialøl og udsøgte vine til meget venlige priser. – Der vil også være mulighed for at købe økologisk softice fra Hansen Is.

Send venligst en sms til 30 25 54 64, hvis du eller I har lyst til at deltage, så vi ved hvor mange grill, der skal tændes op i.

Det er sommer, og det bør fejres! Så vel mødt på farmen.
Elise & Svenne

____________________________________________________________________________________________________

KunstPåOrø

Aktiviteter i forbindelse med udstillingen i Stalden på Langdalgaard
22. maj til 18.juli 2021

6. juni kl. 15;
Ole Olesen holder foredrag om kunst

19. juni fra kl. 13 til 14;
Orøkoret afholder korweekend, hvor det er muligt for besøgende at lytte med –
begge dage i dette tidsrum.

20. juni fra kl 13 til 14;
Orøkoret øver sammen med musikere

26. juni kl 14 til 16;
Crepesjazz – swing og jazz standarder v/
Susanne Bram´s trio
Ole Olsen bas
Jørgen Fjeldstrup trommer
Susanne Bram piano

10.juli kl 14 til 16;
Pop/rock,folk
Susanne Bram`s kvartet
John Vand bas
Benni Jørgensen guitar/vokal
Chris Hansen trommer
Susanne Bram piano

11. juli kl. 15;
Ole Nielsen fortæller Orøhistorie

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ole Olesen holder foredrag om kunst

I forbindelse med kunstudstillingen i Stalden på Langdalgaard
Næsbyvej 13 4305 Orø

Foredrag om kunst
Ole Beuchert Olesen
Søndag d. 6. juni kl 15

Ole Beuchert Olesen, organist, musikhistoriker, foredragsholder, har virket som organist ved flere kirker, herunder Orø kirke. Siden 1972 har Ole fungeret som nationalmuseets orgelspecialist.
Ole Olesen er et engageret menneske med stor viden og indsigt i de temaer, der optager ham … og så er han en underholdende formidler!

Bestyrelsen for KunstPåOrø.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Levende musik på Langdalgaard Kristi Himmelfartsdag

Vi glæder os til torsdag d. 13/5 at servere crepês og drikkevarer for vore gæster.
Fra kl. 17:00 vil kvartetten ”Olsen, Rosdahl og Lange” spille på gårdspladsen, og repertoiret er sange fra den store amerikanske sangbog.

Kærligheden til roots, singer-songwriter, west-cost, soul og country mærkes tydeligt i gruppen, hvor ingen er frontfigur, men rollerne og instrumenterne skifter fra det ene nummer til det næste. På sætlisten er der materiale af John Mayer, Ryan Adams, John Martyn, John Moreland, Grant Lee Buffalo, Simon & Garfunkel, Carleen Carter, James Bay mv.

Lyt evt. her:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vinsmagning på Langdalgaard

Lørdag d. 8/5 kl. 19.30 vil vores kyndige vinmand Jens Hede præsentere og servere restaurantens nye vine, som alle er af egen import. Vi skal smage på både bobler, hvid, rosé og rød.

Vinsmagningen vil bestå af følgende:

1. GRÜNER VELTLINER SEKT, SZIGETI, Gols, Burgenland, Østrig
2. GRÜNER VELTLINER TERRASSEN, BRÜNDLMAYER, Kamptal, Østrig BIO
3. RIESLING MONOPOL, WEINGUT MAXIMIN GRÜNHAUS, Mosel, Tyskland
4. ROSÉ ZWEIGELT, BRÜNDLMAYER, KAMPTAL, Østrig BIO
5. CUVÉE CLASSIC, JOSEF IGLER, DEUTSCHKREUTZ, Burgenland, Østrig
6. CUVÉE W1, WALDSCHÜTZ, Wagram, Østrig
7. BLAUFRÄNKISCH CHEVALIER, IBY, Horitschon, Burgenland, Østrig BIO

Pris: 125 kr. – Det vil være muligt at betale på dagen, forudsat at der er plads, men hvis du vil være sikker på at deltage, gøres følgende:

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk eller sms til 30255464 og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, sender vi en bekræftelse.

PS. Da arrangementet forgår indendørs, skal deltagere kunne forevise coronapas eller negativ test, der højst er 72 timer gammel.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik med FAZE`N`MIR

Lørdag d. 1/8 kl. 18.00

 

 

Maden

Fra kl. 18.00 serveres der to valgfrie crepes fra menukortet per person. Hertil kan købes udsøgte vine fra henholdsvis Østrig, Italien, Tyskland og Danmark samt specialøl fra Hornbeer.

Musikken

FAZE`N`MIR, som også optrådte på Orø Midsommerdage i 2017, underholder fra kl. ca. 20.30. Hvis vejret tillader det, vil koncerten eventuelt foregå udendørs. Duoen består af sanger, pianist og billedkunstner Mir samt sanger og guitarist Henrik ´Faze`, der i mange år har været aktiv primært på den danske folk/blues scene.

De to musikere trækker på både det nordiske og amerikanske tonesprog, og de mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående blå. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

For yderligere information og musikeksempler se følgende: www.fazenmir.com eller søg på www.youtube.com

Det praktiske

Der udbydes i sagens natur kun et begrænset antal billetter, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail.

Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 200 kr. per person.

 

Velkommen til en hyggelig sommeraften på farmen.

 


OBS: Dette planlagte arrangement (23/5) måtte desværre udskydes pga. corona. Det kommer senere, og der kommer igen gang i arrangementerne, men vi må vente på grønt lys fra myndighederne og derefter planlægge.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mad & Musik med FAZE`N`MIR

Lørdag d. 13. juli kl. 18:00 2019

MUSIKKEN

Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR. Mir Bredberg Weber, sanger/pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. Henrik ’Faze’ Nybo, sanger/guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues-scene.

Musikerne startede samarbejdet efteråret 2015 og har siden skrevet og arrangeret eget materiale. FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå. Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

Duoen har trods dens korte levetid høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog. FAZE’N’MIR har i de forløbne år spillet mange liveevents på spillesteder, caféer og festivaler i Danmark og Sverige.

 

FAZE`N`MIR består af

Mir Bredberg Weber: vokal, piano, harmonika

Henrik ’Faze’ Nybo: vokal, dobro, banjo, guitar

Find dem på YouTube, FB og www.fazenmir.com

 

MADEN

Aftenen begynder kl. 18:00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes.

Der er følgende varianter af fyld i en madpandekage:

  • laks med fødestuvet spinat og tomat
  • oksekød, skinke eller kylling – alle med ost, salat, dressing og krydderier
  • ratatouille med frisk mozzarella, rucola, krydderier og dessing

Dessertpandekagen er fx med is, banan, chokolade og Grand Manier.

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det, og det er også muligt at tilkøbe ekstra.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser!

Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

  

DET PRAKTISKE

Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk, og oplys fulde navne på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 200 kr. per person.

 Velkommen til en fantastisk musikoplevelse!

 

__________________________________________________________

 

Mad & Musik med

RIKKE PIP & STUERENT

 

Hvis du kun skal til én koncert i år, så forslår vi Rikke Pip & Stuerent på Langdalgaard lørdag d.15/6-19 

 

De smukke og vedkommende tekster og det særdeles velspillende band med sangeren Rikke som det naturlige midtpunkt er ganske enkelt en lise for sjælen! Så snyd ikke dig selv for en afslappende og stemningsfuld aften på Langdalgaard.

Rikke Pip & Stuerent har rødder i Hornsherred. Gruppen spillede første gang på Orøs skønne Midsommerdage i 2017. De skriver selv deres sange, som handler om alt fra udflytterliv, palleværksted, rævesoveri og alt det nære. Musikken er akustisk, ”stueren”, hyggelig og tilbagelænet.

 

BANDET består af:

Rikke – vokal/ukulele/guitar.

Jesper – Guitar/kor.

Jakob – bas/percussion/melodika.

Thomas – percussion/melodika/mundharpe

Der er links til videoer på https://www.facebook.com/pipstuerent/

     

MADEN

Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes.

Der er følgende varianter af fyld i madpandekage:

  • laks med fødestuvet spinat og tomat
  • oksekød, skinke eller kylling – alle med ost, salat, dressing og krydderier
  • ratatouille med frisk mozzarella og rucola

Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Manier.

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser!

Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

 

 

DET PRAKTISKE

Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay- nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 250 kr. per person.

 

Velkommen til hvad, vi tror, kan blive sommerens bedste musikoplevelse!

 

 

_____________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

Musik til maden

Niku fra Albanien er igen på besøg på Langdalgaard. Han vil sidde og jamme i restauranten, mens vi laver pizza fredag den 7/6 kl. 17-20 samt lørdag i åbningstiden, som er kl. 13-19, hvor vi serverer sunde crêpes og søde crêpes. I anledning af pinsen har vi også åbent søndag den 9/6, ligeledes kl. 13-19, og her kan man igen nyde de fine toner og kendte sange. Det er muligt at ønske en sang, hvis man kan ‘ramme’ en sang, som han kender.

Her sidder Niku så og spiller fredag aften, mens der er gang i pizzaerne over disken.

____________________________________________________________

 

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik-arrangement med Susanne Bram & Michael Phillipsen

Lørdag d. 11. maj byder vi igen på lækre pandekager efterfulgt af glad musik og sang.

 

MADEN – Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crepês. Der er følgende varianter:

– Laks med fødestuvet spinat og tomat
– Oksekød, skinke, kylling eller ratatouille med ost, salat og krydderier
– Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

MUSIKKEN – Ca. kl. 20.00 er der koncert med Susanne Bram & Michael Phillipsen, og tilhørerne kan glæde sig til et genhør med kendte sange fra forskellige genrer så som viser, ballader, swing og blues.

SUSANNE, der bor på Orø og har været leder af Orø-koret siden dets start i 2013, spiller klaver og synger. Hun har tidligere været medlem af et bluesband samt et jazzorkester og leder i dag en swingtrio. Hun har desuden komponeret musikken til ”Som en Orø solnedgang”, som er indspillet på CD af Danmarks Radios Pigekor.

MICHAEL bor i Karrebæksminde og ud over at synge, spiller han flere instrumenter, især guitar og fløjte. Han har dyrket folkemusikken i mange år og været aktiv i revyerne i Næstved og Karrebæk.

Duoen ”Susanne & Michael” begyndte deres musikalske samarbejde sidst i 1980’erne, hvor de blandt andet spillede til revy og cabaret sammen. Lørdag d. 11/5-19 vil repertoiret blandt andet bestå af sange af så forskellige kunstnere som Bjørn Afzelius, Sebastian, John Lennon og Leo Mathisen.

DET PRAKTISKE – Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag! Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay- nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 165 kr. per person.

Kom og oplev en hyggelig forårsaften med sang og musik på Langdalgaard!

______________________________________________________________

LANGDALGAARD præsenterer:

LANGDALGAARD og AMFORA VIN inviterer lørdag d. 27. april kl. 18.00 til en spændende aften med god stemning og fremragende smagsoplevelser.

Sammenkomsten i de rustikke lokaler vil bestå af vinsmagning ved Flemming Nielsen fra Amfora Vin ledsaget af Elises stenovnsbagte pizzaer og rosmarinbrød samt sunde snacks.

Der bydes på vinoplevelser fra Frankrig, Italien og Østrig bestående af både bobler, hvidvin og rødvin. Det endelige vinprogram vil fremgå af et opslag senest en måned før.

Pris for arrangementet er 250,- pr. person. Antallet af billetter begrænser sig til 20 stk.

For mere information samt tilmelding og betaling kontakt:

flemming@amforavin.dk / tlf. 60661030

Velkommen til en munter og lærerig aften!

 

Vinprogram – Pizza & Vin lørdag D. 27.april 2019

1 Toscana/Corsini: Vino Spumante Rosato, 100% Sangiovese

2 Languedoc/Domaine Montrose: Chardonnay 2016

3 Østrig/Eisenbock: Kamptal DAC, Grüner Veltliner „Alte Rebe“ 2017

4 Rhône/Domaine Verquiere: Côtes du Rhône 2016

5 Toscana/Corsini: Birillo, Maremma Toscana IGT 2016

6 Toscana/Corsini: Chianti Classico Riserva “Cortevecchia”, 2015

7 Languedoc/ Domaine des Creisses: Les Creisses 2017

8 Rhône/Domaine Verquiere: Vacqueyras 2015,

Pris pr. person: 250,- Betaling til Amforavin på 3409-1178 6804

 

_______________________________________________

 

DESVÆRRE AFLYST!

Mad&Musik-arrangement med The Mountain Men.

Lørdag d. 13. april byder vi på god mad og en inspirerende musikoplevelse.

————————————–
MADEN – Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crêpes. Der er følgende varianter:

– Laks med fødestuvet spinat og tomat
– Oksekød, skinke, kylling eller ratatouille med ost, salat og krydderier
– Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier

Der er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

MUSIKKEN – Ca. kl. 20.00 er der koncert med MOUNTAIN MEN, der netop (febr. 2019) har udgivet albummet IN LUMSÅS, som er mixet i Salvig på Orø.
Musikken fås på LP, og kan også aflyttes digitalt via diverse streamingtjenester.


Mountain Men

 

Deres musik kategoriseres ikke let, men indeholder elementer af både folk, country og syrerock. Det er som en blanding af The Dubliners og Velvet Underground!
Eller som de selv udtrykker det: Et countryband, som ikke spiller country.

Bandet består af forsanger og guitarist Jakob Myrhøj, Kristian Hoffman på banjo og guitar, Balder H. Brüsch på forskellige gøglerinstrumenter og Johny Udgaard på percussion.

Se indspilningen af åbningsnummeret på https://.facebook.com/watch/?v=282459159084868

————————————–
DET PRAKTISKE – Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag! Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi med en e-mail.
Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 225 kr. per person.

Kom og nyd fællesskabet med både gamle og nye venner!

————————————————
Adresse/kontakt: Langdalgaard, Næsbyvej 13, 4305 Orø.
Tlf.: 30255464 eller 50928108

Angående færgeforbindelser, se

www.oestrefaerge.dk og https://holbaek.dk/…/teknik-og-mi…/faergefarten-oroe-holbaek.

 

_________________________________________________________________________________________________________

Mad&Musik på LANGDALGAARD med singer-songwriter CS Nielsen

***LÆS OM KUNSTNEREN NEDENFOR***

Lørdag den 27. oktober byder vi på GOD MAD og en fantastisk MUSIKOPLEVELSE på Langdalgaard i selskab med CS Nielsen.

Aftenen begynder kl. 18.00, hvor der serveres en treretters pandekagemenu. Først med laks og flødestuvet spinat. Dernæst valgfri hovedret, med enten oksekød/ost, salat og krydderier, med kylling/ost, salat og krydderier eller med ratatouille/frisk mozzarella. Desserten består af pandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort her.

Kl. 20.00 underholder sangskriver, sanger og guitarist CS NIELSEN for anden gang i den gamle hestestald. Han har med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser markeret sig som en markant dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken både i ind- og udland. Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tvivl og tro, håb og kærlighed, livets landevej og andre eksistentielle temaer.

Der udbydes kun 30 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 275 kr. per person.

————————————–

OM KUNSTNEREN

CS Nielsen

Pressen skrev blandt andet:

”Danmarks bedste bud på en musiker, sangskriver og sanger, der bærer arven fra navnkundigheder som Johnny Cash og Townes Van Zandt med værdighed i sine rå, upolerede sange.” (Thomas Søie Hansen, Berlingske)

”Samsingen ’Country’ Stig Nielsen synger […] med en autoritet og overbevisning, der, uden at overdrive, vækker mindelser om en ung Johnny Cash. Der er en kæmpe force i de genrer, som han færdes i – fra country til folkeviser og alt derimellem.” (Anders Colg, Soundvenue)

”[D]er synges med en sjælden modenhed og autenticitet, og han skriver endda bedre engelske tekster end størstedelen af de artister, der har gjort musikken til en indbringende levevej.” (Lars Löbner Jeppesen, Gaffa)

”Here we have the best example of Scandinavian Americana since, well … since the last time CS Nielsen put out a record. No contest really; where so many others try and fail, Nielsen makes the endeavor sound so completely effortless, as if it`s exactly what he was born to do.”
(Avi Roig, I`ts a Trap!, US)

Søg efter CS Nielsen på Youtube og lyt selv!

VELKOMMEN TIL EN LIVSBEKRÆFTENDE AFTEN PÅ LANGDALGAARD!

————————————————

Angående færgeforbindelser se:

www.østrefærge.dk og https://holbaek.dk/…/teknik-og-mi…/faergefarten-oroe-holbaek.