Vinkort

Vi elsker vin og vil gerne dele vinglæden med jer, derfor har vi udsøgte vine til venlige priser!

OBS Der er sket og sker en del ændringer i vores vinkort. Vi er i færd med omlægning til kun egen import af primært økologiske vine, mest fra Østrig. Se vinlisten på stedet.

Hvidvine

 1. GRÜNER VELTLINER, DOMÆNE GOBELSBURG, Kamptal, Østrig
  Typisk Donau Grüner Veltliner med herlig friskhed og peber-agtigt krydderi. Lavet på 100 % Grüner Veltliner – vinificeret og lagret på stål. Duft af mandler, hvid peber og hvide blomster – frisk og ligetil smag, men med intensitet nok til at være en fremragende madvin.
  Flaske 180 kr.
  Glas 50 kr.
 2. GRÜNER VELTLINER TERRASSEN, BRÜNDLMAYER, Kamptal, Østrig BIO
  Supercharmerende Grüner Veltliner. Fin blomstret duft. Let krydret smag af moden melon og urter med en god og behagelig syre balanceret af en fin mineralitet. Rund med flot fylde. Hvid peber gør smagen frisk. Flot længde på eftersmagen.
  Flaske 200 kr.
  Glas 50 kr.
 3. RIESLING MONOPOL, WEINGUT MAXIMIN GRÜNHAUS, Mosel, Tyskland
  Topvin fra Mosel fra sidefloden Ruwer nær Trier. Intensiv duft af mirabelle og æble samt en karakteristisk krydret duft repræsenterer den specielle terroir fra Ruwer. Den gule frugt og citrusnoter med meget saft og en delikat syre giver en fantastisk Riesling smag med en lækker og lang eftersmag i denne fantastiske vin fra familien von Schubert.
  Flaske 180 kr.
  Glas 50 kr.
 4. GRÜNER VELTLINER SEKT, SZIGETI, Gols, Burgenland, Østrig
  Umiskendelig Grüner Veltliner duft der giver en frisk og forførende aroma. Æblenoter og den karakteristiske hvide peber giver med en perlende friskhed en skøn sekt fra Østrig.
  Flaske 200 kr.

Rødvine

 1. UNLITRO, AMPELEIA, Maremma, Toscana, Italien BIO
  Dyrket biodynamisk og vinificeret så naturligt som muligt. Lagret på cementæg. Super charmerende vin med aroma af kirsebær, mynte og en smule sort peber. Saftig og let, læskende og letdrikkelig vin – burgundisk i sin lethed med fin syre og fine tanniner.
  Flaske 230 kr.
  Glas 50 kr.
 2. BARBERA D’ALBA, SCARZELLO, Barolo, Piemonte, Italien
  100% Barbera fra marker omkring Barolo. Herlig sødmefuld næse med modne mørke bær og en anelse flødekaramel. Fyldig, blød og afrundet smag med moden sødmefuld og en god lang finish.
  Flaske 200 kr.
 3. CUVÉE W1, WALDSCHÜTZ, Wagram, Østrig
  En sofistikeret cuvée af Merlot og Cabernet Sauvignon giver en voluminøs vin med en fin ramme af delikat eg fra fadet. Modne røde bær, vanille og tobak i rig kompleksitet giver en fyldig og herlig vin – med potentiale.
  Flaske 250 kr.
  Glas 75 kr.
 4. BLAUFRÄNKISCH CHEVALIER, IBY, Horitschon, Burgenland, Østrig BIO
  En fantastisk vin. Den østrigske hof-drue giver en kraftig rubin-granat med sort kerne. Modne kirsebær, brombær og saftige tanniner med en flot og forførende duft gør denne vin til en vidunderlig oplevelse. Fuld biologisk vin af Anton den 5. Iby, som er blandt de førende i Østrig med biologisk vin.
  Flaske 250 kr.
  Glas 75 kr.
 5. PINOT NOIR, MATHIAS GAUL, Pfalz, Tyskland
  100 % Pinot Noir lagret 7 måneder på brugte barriques af fransk eg. Fin, transparent rød farve og elegant duft af spicy røde bær. Frisk og fantastisk velbalanceret med fin syre og meget tilbagetrukne, fine tanniner. Meget burgundisk stil.
  Flaske 200 kr.
  Glas 50 kr.
 6. CUVÉE CLASSIC, JOSEF IGLER, DEUTSCHKREUTZ, Burgenland, Østrig
  Denne cuvée er udelukkende på østrigske druer – primært Blaufränkisch men også Zweigelt og St. Laurent. Vinen er lagret på store egetræsfade og har en fin, frugtrig og let krydret næse med et hint af fadlagring. Eftersmagen klinger med sorte kirsebær og en let bitterhed og gode, integrerede taniner. Passer fantastisk til de krydrede pizzaer og pandekager.
  Flaske 180 kr.
  Glas 50 kr.
 7. CUVÉE Q2, GAGER, DEUTSCHKREUTZ, Burgenland, Østrig
  En spændende cuvée på en blanding af østriske Blaufränkisch (60%) og de traditionelle franske druer Cabernet Sauvignon (25%) og Syrah (15%). En intensiv næse med modne skovhindbær og brombær giver den mørke rubinviolette vin charme. Med lidt læder og mørk chokolade i eftersmagen giver den mindelser om Toscana vine. En harmonisk taninstruktur giver en fyldig vin med lang eftersmag.
  Flaske 180 kr.
  Glas 50 kr.

Rosé

 1. ROSÉ ZWEIGELT, BRÜNDLMAYER, KAMPTAL, Østrig BIO
  Den smukke laksefarvede rosé med en duft af modne røde bær (moreller, kirsebær, hindbær og skovjordbær) gør denne vin forførende på en dansk sommerdag. Druen er Zweigelt – den traditionelle østrigske rødvinsdrue. Den saftige og fine frugtsmag har dog kompakt struktur, der giver vinen et flot potentiale. Nyd den køligt på en varm dag.
  Flaske 180 kr.
  Glas 50 kr.

Ny Nordisk – fremragende og spændende danske vine

 1. ROSÉ, TODBJERG VINGÅRD ved Aarhus, Danmark BIO
  Danmarks bedste rosé i flere år – vinen er utrolig charmerende. Den er primært lavet på Rondo druer. Eksotiske frugter, melon og med tanken om marcipanbunden fra de bedste flødeboller samtidig med friskhed og en mild syre. Sommerens mildhed og glæde smiler frem i denne vin.
  Læs mere: http://www.todbjergvingaard.dk/
  Flaske 200 kr.
 2. Essentia, Æbleisvin, Todbjerg Vingård ved Aarhus, Danmark
  Lokale æbler bliver frosset ned og ved optøning og presning bliver kun essensen – det første der smelter – brugt. Deraf navnet. Siden bliver det lavet til æblevin. Denne yderst koncentrerede og meget smagsfulde æbleisvin fylder helt fantastisk munden med oplevelsen af det ypperste af æbler. En sand nydelse. Produceres i meget små mængder.
  Læs mere: http://www.todbjergvingaard.dk/
  Flaske 0,375 l 400 kr.
  Glas 2cl 40 kr.