Særlige arrangementer

Musikalsk underholdning på LANGDALGAARD lør. 25/9-21
TS Høeg & PO Jørgens
Lørdag den 25. september holder LANGDALGAARD almindelig lørdagsåbent for sidste gang i indeværende sæson. Kl. 13-19 serverer vi som sædvanligt lækre crêpes, vin og øvrige drikkevarer.
Alle gæster vil desuden fra kl. 16.30 have en unik mulighed for at blive underholdt af det musikalske makkerpar TS Høeg & PO Jørgens.

Forfatteren, saxofonisten og performeren TS Høeg har, samtidig med en vægtig forfattervirksomhed, gennem årene rejst i både ind- og udland som solo-entertainer samt optrådt i adskillige musikalske sammenhænge.

PO Jørgens, som spiller på trommer og percussion, er ud over at værre producer i eget studio blandt andet også leder af gruppen Global Guaranty Orchestra.

Disse to erfarne herrer spiller sammen egne finurlige kompositioner, der er kendetegnet ved særligt repeterede improvisationsformer. Så publikum kan se frem til en eftermiddag med en overraskende blanding af humor og avantgardemusik.

__________________________________________________________________________________________________

Mia Christina Broe Jakobsen udstiller i galleriet på Langdalgaard 14/8 – 23/10 lør. & søn. kl. 13-17

Sangen indefra

Mia Christina Broe Jakobsen maler sange. Ikke nogen vi kender, men naturens sange i skoven, i mennesker og alle andre steder. Vores længsel mod naturen i en tid, som er blevet afskåret mere og mere fra den, skaber et mystisk forhold. Hvordan forbinder vi os med naturen på ny, når den naturlige og på mange måder uskyldige tilknytning for længst er forsvundet? Og hvordan hører vi stilheden, når vi lever i larm?
Mia Christina Broe Jakobsen er mag. art. og arbejder som billedkunstner og kulturformidler. Hun maler mest med olie og fotograferer. Indimellem dukker andre udtryksformer også op som digte, tegning, glasmaleri og alt muligt andet. Centralt i tematikken står forholdet til naturen, som hun opholder sig meget i og arbejder med på flere måder.

___________________________________________________________________________________________________________________________________