Særlige arrangementer

Hver dag kl 14-20 fra 1/5-1/9 er der mulighed for Hansen softice og kolde/varme drikke.

Sidste fredag i måneden spiller Bram & Bassen hyggejazz til pizzaerne kl 17-20.

____________________________________________________________________________________________________

OFFENTLIGE FOREDRAG I NATURVIDENSKAB

Foredragene er 6 gange i foråret og 6 gange i efteråret, tirsdage kl. 19-21.

Der er fri entré til foredragene.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier, skoler, spisesteder mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet. – OGSÅ FRA LANGDALGAARD.

Emnerne er mangeartede og kan ses på en flyer (fås bl.a. på Langdalgaard og i Brugsen) eller på nettet. På Langdalgaard kan man købe et måltid mad inden foredraget (tilmelding på tlf/SMS 30 25 54 64)

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut, hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål, der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Du kan kun opleve foredragene, mens de afholdes og kun på de lokationer, som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet. Spørgsmål, kommentarer eller andet kan sendes til ofin@au.dk.

__________________________________________________________________________________________________