Særlige arrangementer

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik med FAZE`N`MIR

Lørdag d. 1/8 kl. 18.00

 

 

Maden

Fra kl. 18.00 serveres der to valgfrie crepes fra menukortet per person. Hertil kan købes udsøgte vine fra henholdsvis Østrig, Italien, Tyskland og Danmark samt specialøl fra Hornbeer.

Musikken

FAZE`N`MIR, som også optrådte på Orø Midsommerdage i 2017, underholder fra kl. ca. 20.30. Hvis vejret tillader det, vil koncerten eventuelt foregå udendørs. Duoen består af sanger, pianist og billedkunstner Mir samt sanger og guitarist Henrik ´Faze`, der i mange år har været aktiv primært på den danske folk/blues scene.

De to musikere trækker på både det nordiske og amerikanske tonesprog, og de mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående blå. Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

For yderligere information og musikeksempler se følgende: www.fazenmir.com eller søg på www.youtube.com

 

Det praktiske

Der udbydes i sagens natur kun et begrænset antal billetter, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail.

Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 200 kr. per person.

 

Velkommen til en hyggelig sommeraften på farmen.

 


OBS: Dette planlagte arrangement (23/5) måtte desværre udskydes pga. corona. Det kommer senere, og der kommer igen gang i arrangementerne, men vi må vente på grønt lys fra myndighederne og derefter planlægge.