Særlige arrangementer

 

LANGDALGAARD præsenterer:

Mad & Musik-arrangement med Susanne Bram & Michael Phillipsen

Lørdag d. 11. maj byder vi igen på lækre pandekager efterfulgt af glad musik og sang.

 

MADEN – Aftenen begynder kl. 18.00, hvor hver gæst kan nyde to valgfrie crepês. Der er følgende varianter:

– Laks med fødestuvet spinat og tomat
– Oksekød, skinke, kylling eller ratatouille med ost, salat og krydderier
– Dessertpandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier

Det er tilladt at vælge to madpandekager, hvis man foretrækker det.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort på www.langdalgaard.dk

MUSIKKEN – Ca. kl. 20.00 er der koncert med Susanne Bram & Michael Phillipsen, og tilhørerne kan glæde sig til et genhør med kendte sange fra forskellige genrer så som viser, ballader, swing og blues.

SUSANNE, der bor på Orø og har været leder af Orø-koret siden dets start i 2013, spiller klaver og synger. Hun har tidligere været medlem af et bluesband samt et jazzorkester og leder i dag en swingtrio. Hun har desuden komponeret musikken til ”Som en Orø solnedgang”, som er indspillet på CD af Danmarks Radios Pigekor.

MICHAEL bor i Karrebæksminde og ud over at synge, spiller han flere instrumenter, især guitar og fløjte. Han har dyrket folkemusikken i mange år og været aktiv i revyerne i Næstved og Karrebæk.

Duoen ”Susanne & Michael” begyndte deres musikalske samarbejde sidst i 1980’erne, hvor de blandt andet spillede til revy og cabaret sammen. Lørdag d. 11/5-19 vil repertoiret blandt andet bestå af sange af så forskellige kunstnere som Bjørn Afzelius, Sebastian, John Lennon og Leo Mathisen.

DET PRAKTISKE – Der udbydes kun 25 billetter til salg, så køb allerede i dag! Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay- nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 165 kr. per person.

Kom og oplev en hyggelig forårsaften med sang og musik på Langdalgaard!

 

_________________________________________________________________________________________________________