Om os

ATMOSFÆREN

Et besøg på LANGDALGAARD består af en symfoni af livsbekræftende sanseindtryk, der uvilkårligt efterlader gæsten med et smil om munden.

De rustikke lokaler, duften af italiensk inspireret pizza bagt i træfyret stenovn. At sætte tænderne i de franske crêpes og nyde de udsøgte vine eller øl fra et af de lokale specialbryggerier. Udsigten fra cafémiljøet på gårdspladsen til urtehaven og ejendommens dyr. At opleve samværet og den intime stemning ved de lejlighedsvise Mad&Musik-arrangementer eller kulturelle workshops.

LIDT HISTORIE

Da Elise og Svenne i foråret 2017 forlod Vejleområdet og flyttede ind på gården, gik drømmen om et gammeldags landmandsliv og en ø-tilværelse i opfyldelse! Parret havde forelsket sig i stedet, og her var der mulighed for både husdyrhold og dyrkning af grønsager. Og da den gamle hestestald i forvejen var indrettet som pizzeria, gik de nye ejere straks i gang med at drive en lille restaurant. Først med servering af franske crêpes, og senere kom også italiensk inspireret pizza på menuen.

LIVET PÅ GÅRDEN

Tanken med LANGDALGAARD er at yde et lille bidrag til det gode liv ved at dyrke nærværet, kreativiteten og bordets glæder i respekt for natur og traditioner.

Hen over sommeren summer stedet af aktivitet. Mens Elise er travlt optaget af at kræse om gæsterne i den lille restaurant, passer Svenne gårdens dyr og planter. For børn og andre dyreelskere er der mulighed for at se på fårene og hønsene samt kæle med kattene. Der sælges friske æg og et lille udvalg af sæsonens grønsager, typisk kartofler og jordbær.

Restaurantens åbningstider er koncentreret om weekender, aftener og ferier, fordi værterne begge har fuldtidsarbejde ved siden af.

TANKER OM FREMTIDEN

Elise er oprindeligt uddannet i klassiske håndværk som blandt andet vævning og læderarbejde, så hun har et ønske om engang at kunne afholde kurser på gården i vintermånederne og på den måde dele glæden ved håndværket.

Drømmen om det gode liv lever på Langdalgaard!