Tidligere arrangementer

Mad&Musik på LANGDALGAARD med singer-songwriter CS Nielsen

***LÆS OM KUNSTNEREN NEDENFOR***

Lørdag den 27. oktober byder vi på GOD MAD og en fantastisk MUSIKOPLEVELSE på Langdalgaard i selskab med CS Nielsen.

Aftenen begynder kl. 18.00, hvor der serveres en treretters pandekagemenu. Først med laks og flødestuvet spinat. Dernæst valgfri hovedret, med enten oksekød/ost, salat og krydderier, med kylling/ost, salat og krydderier eller med ratatouille/frisk mozzarella. Desserten består af pandekage med is, banan, chokolade og Grand Marnier.

Der er desuden mulighed for at købe specialøl fra Hornbeer og udsøgte vine til venlige priser! Se vores vinkort her.

Kl. 20.00 underholder sangskriver, sanger og guitarist CS NIELSEN for anden gang i den gamle hestestald. Han har med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser markeret sig som en markant dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken både i ind- og udland. Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tvivl og tro, håb og kærlighed, livets landevej og andre eksistentielle temaer.

Der udbydes kun 30 billetter til salg, så køb allerede i dag!

Skriv til arrangement@langdalgaard.dk og oplys fulde navn på de personer, som ønsker at deltage. Så svarer vi og opgiver vores MobilePay-nummer. Når din betaling er registreret, bekræfter vi gennem en e-mail. Prisen for hele arrangementet eksklusive drikkevarer er 275 kr. per person.

————————————–

OM KUNSTNEREN

CS Nielsen

Pressen skrev blandt andet:

”Danmarks bedste bud på en musiker, sangskriver og sanger, der bærer arven fra navnkundigheder som Johnny Cash og Townes Van Zandt med værdighed i sine rå, upolerede sange.” (Thomas Søie Hansen, Berlingske)

”Samsingen ’Country’ Stig Nielsen synger […] med en autoritet og overbevisning, der, uden at overdrive, vækker mindelser om en ung Johnny Cash. Der er en kæmpe force i de genrer, som han færdes i – fra country til folkeviser og alt derimellem.” (Anders Colg, Soundvenue)

”[D]er synges med en sjælden modenhed og autenticitet, og han skriver endda bedre engelske tekster end størstedelen af de artister, der har gjort musikken til en indbringende levevej.” (Lars Löbner Jeppesen, Gaffa)

”Here we have the best example of Scandinavian Americana since, well … since the last time CS Nielsen put out a record. No contest really; where so many others try and fail, Nielsen makes the endeavor sound so completely effortless, as if it`s exactly what he was born to do.”
(Avi Roig, I`ts a Trap!, US)

Søg efter CS Nielsen på Youtube og lyt selv!

VELKOMMEN TIL EN LIVSBEKRÆFTENDE AFTEN PÅ LANGDALGAARD!

————————————————

Angående færgeforbindelser se:

www.østrefærge.dk og https://holbaek.dk/…/teknik-og-mi…/faergefarten-oroe-holbaek.